
Op.Dr. Abdullah YAVUZ
Göz Hastalıkları
Göz Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü
Hastanemiz Departmanında çocuk ve yetişkin hastalara tedavi hizmeti verilmektedir. Bu konuların başlıca tetkik ünitelerinde yapılan testler.
Katarakt: Katarakt ameliyatı en modern teknikler kullanılarak Fakoemulsifikasyon yöntemi ile yapılmaktadır. Ameliyatta sadece uzak görmeyi sağlayan göz içi mercekleri ve ayrıca uzak ve yakını gösteren göz içi mercekleri ve ek olarak uzak-yakın-ara mesafeyi gösteren göziçi mercekleri başarı ile uygulanmaktadır.
Glokom: Göz tansiyonu olan glokomu erken teşhisi için optik sinir başı kalınlık ölçüm testleri ve görme alanı testleri ile erken tanı,takibi ve tedavisi yapılmaktadır.
Şaşılık, göz tembelliği ,göz kapak düşüklüğü, estetik göz kapak ameliyatları, göz kapak tümör ameliyatları,göz kanal ameliyatları (bebeklerde probing-sondalalama,çocuklarda silikon tüp entübasyonu ve erişkinde DSR) başarı ile yapılmaktadır.
© 2019 Özel Batman Dünya Hastanesi Tüm Hakları Saklıdır | Uygulama: Batman Web Tasarım